Menu

OUR ENTRIES​

Spice pumpkin soup 9.- 


Green salad 6.-


Salad of raw vegetables 9.-


"Petit Port" salad (seeds & bacon) 9.-
Hot goat crisp salad 15.-


Snails Mont d'or (6 pieces), homemade butter 13.-


Country Terrine of our friendly butcher 15.-


​Dried meat Planchette 24.50


Foie gras seared, served with pineapple chutney 21.-

With our homemade salad dressings

FROM THE GARDEN 

Crudités Salad 16.-

Country salad 21.-
(Batavia, vegetables, bacon, from Gruyere, nuts and seeds) 

Vegetarian plate 28.-
(Pumpkin soup, mixed vegetables, goat crisp, turmeric quinoa) 

​Shepherd's salad 26.-
(green and raw, hot goat crunch)  

Tagliatelle with morels and cream 28.-

 

According to the arrival and the mood of the chef, take a look at our blackboard !  ​

IN THE NET OF THE FISHERMAN

Perch fillets "Meunière" tartar sauce 38.-
french fries and salad " Petit Port» 

Perch fillets with cream of lemon 40.-
french fries and salad " Petit Port» 

Perch fillets pan-fried, sauces, morels, 46.-
french fries and salad " Petit Port»

Filet de Féra du Léman "Meunière" sauce, lemon 36.-
french fries and salad " Petit Port» 

Steamed Charr fillet white wine sauce .  37.-
rice and salad "Small Port»

​Salmon dill Tartare, crudités, toasts and salted butter 29.-                

 

Mixed fresh vegetables home 6.-

All our fish are served with salad " Small Port"

IN OUR POTS

Beef steak, butter"Spice Route",French fries and vegetables 38.-

Beef rib, green pepper sauce, French fries and vegetables 38.-

Beef rib, morel sauce, French fries and vegetables 45.-

Beef tongue with capers, rice and vegetables 32.-

​Beef Tartare (160gr), toast, butter and fries 34.-

​Choice filling; fries, rice ; potatoes 

 Mixed fresh vegetables home 6.-

OUR JUNIORS


​Beef meatballs, tomato sauce, salad fries 14.-


½ Fillets of perch, fries salad 19.-
Surprise Dessert

L'INSTANT DOUCEUR

Pie of the day 6.50


Cream pie 6.50


Gourmet Coffee 12.-


Creme brulee Catalan 8.50


Chocolate Mousse 70% Madagascar 8.-


Various sorbets and ice cream, (see ice menu) the ball 4.-


Colonel, General, Valaisanne, William, iced coffee 12.-


Limoncello Cup 10.-

 

(click here for english)

 

NOS ENTREES

​Velouté, soupe du jour 9.-


Salade verte  6.-


Salade de crudités  9.-


Salade «Petit Port" (graines & lardons) 9.-

 

Salade et croustillant de chèvre chaud 15.-


Terrine de campagne de notre boucher 15.-

Planchette de viande séchée  24.50

 

Foie gras poêlé, compote de figues 21.-

 

Escargots Mont d'Or (6 pces), Beurre maison

Accompagnés de nos sauces à salade maison


PLATS FROIDS


​Salade de crudités 16.-


Salade campagnarde 24.-
(Batavia, crudités, lardons, dès de Gruyère, noix et graines, oeufs) 

 

Salade du Berger 26.-

(Batavia, crudités, noix, croustillant de chèvre)

Tartare de saumon à l'aneth et huile d'olive, pain grillé et beurre salé 30.-

Tartare de boeuf, pommes frites, pain grillé, beurre salé 35.-

NOS JUNIORS


​Boulettes de boeuf, sauce tomate, frites salade  14.-


½ filets de perche, frites salade 19.-
Dessert surprise 

 


DANS NOS CASSEROLES


Entrecôte de boeuf, beurre «Route des Épices», frites, salade  43.-


Entrecôte de boeuf, poivres verts, frites, salade 43.-
 

Entrecôte de boeuf aux morilles, frites, salade 48.-

 

Onglet de veau poêlé aux morilles, frites, salade 38.-



Garniture à choix ; Frites, riz ; pommes natures

Mixte de légumes frais maison  6.-

 

Portion de frites 6.-

 


Assiette végétarienne 28.-
Velouté du jour, mixte de légumes frais, timbale de qinoa, croustillant de chèvre

Tagliatelles beurrées aux morilles à la crème 28.-

 

 






Selon l’arrivage et l’humeur du chef,
jetez un coup d’oeil sur notre tableau noir !  

AU BOUT DE LA LIGNE


​Filets de perches «Meunières» sauce tartare 38.-
frites et salade «Petit Port» 

Filets de perches à la crème de citron, 40.-
frites et salade «Petit Port» 

 

Filets de perches "façon du Chef"m 40.-

frites et salade " Petit Port "


Filet de Féra du Léman «Meunière» 40.-

sauce citron / sauce tartare
frites et salade «Petit Port» 

SPECIALITES

Duo de filets de truite de Montreux à la vapeur 39.-

 sauce crème de citron / sauce Chef ( câpres, estragon, fines herbes)
riz et salade «Petit Port»
                
 Mixte de légumes frais maison 6.-

Tous nos poissons sont servis avec la salade « Petit Port" ​

L'INSTANT DOUCEUR

Tarte du jour 6.50


Tarte à la crème 6.50


Café Gourmand  13.-


Crème Catalane Maison  9.-


Mousse Chocolat 70% Madagascar 8.-

Moelleux au chocolat maison, boule vanille 12.-

 

Coupe automnale, meringue, 

Divers sorbets et glaces, (voir la carte) ​la boule  4.20

 

Colonel, Général, Valaisanne, William, café glacé  12.-


Coupe Limoncello  11.-